woonservice oeben

stuur een e-mail woonservice oeben home

Ook voor uw kastenwandsysteem bent u bij Woonservice Oeben aan het juiste adres. Oeben Woonservice staat voor de juiste ideeën, inspiratie en hoge kwaliteit, aangepast aan uw wensen en behoeften.

Het Oeben-kastenwandsysteem uniek in zijn soort, zowel constructief als door zijn uitstraling. Dit systeem kan worden toegepast op nagenoeg alle doeleinden: garderobekasten, inloopkasten, boekenkasten, ordnerkasten en opbergkasten (b.v. voor specifieke zaken).

U kunt kiezen voor open kasten of met deuren (draai- of schuifdeuren, verkrijgbaar in het complete kleuren- en materialengamma) en met of zonder achterwanden. Uiteraard zijn er voor kastinrichting en extra toebehoren ontelbare keuzes, dus kan aan elke wens gehoor gegeven worden.
De kastenwanden en -schappen worden gemaakt van extra kwaliteit 25 mm platen (10 mm achterwanden). Deze kasten zijn echte designobjecten, welke volledig deel uit maken van het interieur. Kortom, geen wens of toepassing is te gek. Komt u gewoon met uw vraag, Woonservice Oeben weet er een oplossing voor.

 

kastensysteem
kastensysteem
schuifkast
kastensysteem
kastensystem
kastensysteem
kastensysteem
kastensysteem
kastensysteem
kastensysteem
kastensystem
kastensysteem